Nieuwe website Pelgrim.nl

0

Nieuwe Pelgrim websiteDe nieuwe website www.pelgrim.nl is 1 maart online gegaan. Pelgrim is samen met de merken ATAG en ETNA onderdeel van ATAG Nederland, ontwikkelaar en producent van keukenapparatuur.

 

Pelgrim richt zich volledig op kookgemak voor de Nederlandse gezinnen. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de apparaten is daarom ‘Mooi Makkelijk’. Dit is ook de filosofie van de nieuwe website. Digital marketing manager Thedor Bruil is enthousiast over het eindresultaat: “De merkidentiteit van Pelgrim komt goed tot z’n recht. Bezoekers krijgen een volledig beeld van onze producten en kunnen eenvoudig, in enkele stappen een dichtstbijzijnde retailer vinden.”

Pelgrim wil retailers in de toekomst nóg meer integreren in de website om hen op die manier ook een goed platform te bieden. “Wij werken op alle fronten nauw samen met keukenvakzaken uit het hele land en noemen hen niet voor niets ‘onze partners’. Zij kennen de consumenten als geen ander. De website is juist op de consument gericht en dus lijkt het ons niet meer dan logisch om ook onze partners hierin te betrekken”, zo besluit Bruil.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com