Nieuwe topman BCC

0

BCCBCC heeft in de persoon van Herman Bramer een nieuwe algemeen directeur gevonden. Herman Bramer was hiervoor vijf jaar lang director sales & retail bij Auping.

 

Bramer volgt Pascal Meire op, die in april aankondigde bij BCC te vertrekken om meer tijd met zijn gezin door te brengen. Hij start medio september bij de elektronicaketen.

 

Meire stond zo’n twee jaar aan het roer van BCC. Onder leiding van de Fransman kocht de keten achttien vestigingen van HiM Retail, eigenaar van Harense Smid, Mikro-Elektro en It’s Elektronics. BCC sloot zijn laatste boekjaar echter diep in het rood af, onder meer als gevolg van een moeizame implementatie van een nieuw ERP-systeem. De keten maakt onderdeel uit van Darty Group, die recent in de Franse entertainmentketen Fnac een nieuwe eigenaar vond.

Herman Bramer was voor zijn periode bij Auping onder meer werkzaam bij KPN en Dexcom, het voormalige moederbedrijf van elektronicaketens Dynabyte en Dixons. Bramer is tevens operationeel directeur van Oil & Vinegar geweest. Wie zijn opvolger wordt bij Auping is nog onbekend.

Bron: RetailNews

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com