Nieuwe showroom Smartwares Group

0

Smartwares Group (bekend van merken als Tristar, Princess en Smartwares) heeft gisteren haar nieuwe showroom van 1200 m2 geopend. Hier worden alle merken en productcategorieën op interactieve wijze gepresenteerd.

 

De showroom bestaat uit vier werelden die onderling de verbinding vormen voor deze leverancier van slimme Safety, Lighting, Home Automation en Home Appliances. De opening van de nieuwe showroom werd verricht door wethouder dhr. E. de Ridder van de Gemeente Tilburg en werd bijgewoond door ruim 250 genodigden.

Smartwares Group biedt een groot aantal producten in de segmenten huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, veiligheid, verlichting en outdoor living. Het assortiment is opgebouwd met verschillende designs en prijzen en richt zich op een groot publiek.

Met vestigingen in 13 landen is het bedrijf de afgelopen jaren snel gegroeid en wordt Smartwares Group door haar klanten en partners wereldwijd gerespecteerd door de duidelijke focus op efficiency en ondernemerschap. Smartwares Group verkoopt haar producten onder de volgende merken: Tristar, Princess, Smartwares, Byron & HomeWizard.

Retailers vanuit de hele wereld zullen komende maanden de nieuwe showroom bezoeken om kennis te maken met de diversiteit aan merken en producten van de Smartwares Group.

 

Hieronder een impressie van de nieuwe showroom:

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com