Nieuwe serie koel-vriescombinaties van ETNA

0

ETNA lanceert een serie Amerikaanse koel-vriescombinaties in stijlvol RVS en trendy zwart. Deze riante apparaten zijn uitgerust met een water- en ijsdispenser. Ondanks alle luxe benadrukt de fabrikant dat de koel-vriescombinaties ook heel betaalbaar zijn.

ETNA AKV778IRVS

Het topmodel in de nieuwe serie is de ETNA AKV778IRVS. Deze RVS koel-vriescombinatie heeft een dispenser voor onbeperkte hoeveelheden crushed ice, ijsblokjes en water dankzij de vaste wateraansluiting. Op het LED display kunnen de temperatuur, de FastFreeze, SuperCool, de Eco- en vakantiemodus bediend worden.

De Inverter Compressor vermindert temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de koel-vriescombinatie stiller en energiezuiniger is. Bovendien is dit model voorzien van heldere LED verlichting, waardoor je goed zicht hebt op alle schappen.

Groenten en fruit blijven extra lang vers in de ruime Crisp Zone lades met speciale vochtigheidsregeling. Zowel in het koel- als het vriesgedeelte kan eten ook langer bewaard worden omdat de temperatuur gelijkmatig is dankzij de MultiFlow360° functie. Tot slot behoort het ontdooien van de vriezer voorgoed tot de verleden tijd met de nieuwe No-Frost Plus functie van ETNA. Dit gaat ook condensvorming in het koelgedeelte tegen.

ETNA AKV378IZWA

ETNA AKV378IRVS en AKV378IZWA in RVS of zwart

ETNA AKV378IRVS

Deze Amerikaanse koel-vriescombinatie is verkrijgbaar in RVS of zwart. Het apparaat is voorzien van een luxe water- en ijsdispenser. Dankzij de flexibel te plaatsen watertank met een inhoud van 4,5 liter hoeft dit model niet op een waterleiding aangesloten te worden.

Ook dit apparaat beschikt over een Inverter Compressor, CrispZone lades en No-Frost Plus. Daarnaast zorgt de MultiFlow 360° techniek voor een gelijkmatige temperatuur in zowel het koel- als vriesgedeelte, zodat alle etenswaren langer bewaard kunnen worden.

Crossdoor – ETNA MKV581RVS
ETNA introduceert in de nieuwe serie ook haar eerste Crossdoor koel-vriescombinatie, de MKV581RVS. Het koelgedeelte bovenin is voorzien van dubbele deuren. Groot voordeel is dat je in dit brede koelgedeelte gemakkelijk grote schalen en pannen kunt plaatsen, stelt de fabrikant.

In de CrispZone lade blijven groenten en fruit langer vers dankzij de speciale luchtvochtigheidsregeling. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis, maar is ook in te stellen als CrispZone. Tot slot is dit model ook uitgerust met de MultiFlow360° ventilatietechniek en de nieuwe No-Frost Plus functie.

Stoere Amerikaan – ETNA AKV378WZIL
Tot slot is de ETNA AKV378WZIL een Amerikaans model koel-vriescombinatie. Dit grote model heeft een zee aan ruimte voor het opbergen van boodschappen. Het waterreservoir met een inhoud van 3 liter wordt handmatig gevuld, wat betekent dat dit apparaat niet aangesloten hoeft te worden op een waterleiding. Tot slot is ook dit model uitgerust met grote CrispZone lades, de Multiflow360° functie en de No-Frost Plus functie.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com