Nieuwe MD voor Whirlpool én Indesit

0

Nadat Whirlpool Corporation eind vorig jaar Indesit heeft overgenomen, komt er één directie voor alle merken. Dit wordt Darren Harrison, momenteel Managing Director UK and Ireland. 

Whirlpool heeft besloten één managing director aan te stellen voor de gezamenlijke merken. De nieuwe managing director zal bovendien specifiek verantwoordelijk zijn voor de Nederlandse markt om zo meer betrokken te kunnen zijn bij de handelspartners, de ontwikkelingen in de markt en verdere verbeteringen door te kunnen voeren in de gezamenlijke organisaties.

Harrison zal in de komende weken zijn huidige verantwoordelijkheid als Managing Director UK and Ireland overdragen en zich gaan richten op de Nederlandse organisatie. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring binnen Whirlpool en heeft een diverse achtergrond in marketing, sales, customer service en algemeen management.

Op operationeel gebied blijven de twee organisaties voorlopig gescheiden van elkaar. André den Boer, die tot nu toe Managing Director was van Indesit Company Benelux: “Samen zullen wij nauw gaan samenwerken in de komende periode en voorlopig zal ik de operationele aansturing van Indesit Company Nederland blijven verzorgen, totdat mijn nieuwe functie gecommuniceerd zal worden.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com