Nieuwe importeur Audiolab en Mission

0

Quad-raad – spreek uit kwadraat – is sedert juni 2015 importeur van een tweetal merken uit de stal van IAG (International Audio Group), te weten (1) Audiolab en (2) Mission. Hiernaast is het bedrijf (3) agent voor QUAD Musikwiedergabe GmbH en (4) adviseur bij Rivasono. Hiermee is de naamgeving van Quad-raad verklaard.

Mission-Aero Gray ANa een lange carrière in de ‘audio’, met bijna twintig jaar actief te zijn geweest in de detail- en groothandel, zeventien jaar journalistieke ervaring als hoofdredacteur van Neerlands oudste HiFi-magazine HVT en vele branchegerelateerde werkzaamheden, vond Theo Wubbolts van Quad-raad de tijd rijp om dáár terug te keren waar het begon: voorlichting geven, service verlenen en promotie maken voor kwalitatief goede en betaalbare apparatuur.  De hoogwaardige elektronica van Audiolab en de vermaarde luidsprekers van Mission staan hiervoor borg. Daarnaast hebben zijn ervaring als geluidsarchivaris bij het RPhO, labelmanager bij Etcetera Records, maar ook het concertbezoek van niet-klassieke muziek hem tot een all-round muziekliefhebber gevormd.

Quad-raad is door IAG aangesteld als distributeur voor de elektronica van Audiolab in de Benelux en voor de luidsprekers van Mission voor Nederland.

Voor meer informatie www.quad-raad.nl

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com