Nieuw e-commerce platform EP stelt ondernemer centraal

0

epElectronicPartner heeft voor zijn marketingformule EP: een nieuw e-commerce platform gelanceerd dat gericht is op de wensen en behoeften van de lokale consument. Het platform is in samenwerking met Netivity gebouwd en vormt een combinatie van gezamenlijke productpagina’s. ElectronicPartner opent hiermee 100 unieke online winkeldeuren voor alle EP:Ondernemers tegelijk.

 

Met de lancering van de vernieuwde webshop heeft EP: een volgende stap gezet in de omnichannel marketingstrategie. De techniek achter het platform is erop gericht om de kracht van de lokale ondernemers ten volle te benutten. Alle aanpassingen hebben als doel het gebruiksgemak voor de consument te vereenvoudigen, waarbij men op een natuurlijke wijze informatie snel en eenvoudig kan vinden.

“Het responsive design sluit naadloos aan op het brede oriëntatiegedrag van de consument en de behoefte naar snelheid, eenvoud en gemak.” stelt Patrick van Tent, Directeur Inkoop/Marketing ElectronicPartner Nederland.

 

Iedere EP:Ondernemer heeft nu zijn eigen individuele website welke naar eigen inzicht ingericht kan worden met eigen landingspagina’s, afbeeldingen en content. Hierdoor is het mogelijk om nog persoonlijker met zijn lokale consument om te gaan vanuit de kracht van zijn lokale winkel.

De nieuwe websites van de ondernemers nodigen de consument uit om een bezoek aan de online winkel te brengen. Vanuit de website wordt de consument vervolgens naar productpagina’s geleid die alle ondernemers op EP.nl gezamenlijk delen. De lokale ondernemer kan daarbij het getoonde aanbod optimaliseren voor de specifieke wensen van zijn lokale consument die vanuit zijn regio de website bezoekt. Hiermee is de lokale online vindbaarheid van de ondernemer aanzienlijk verbeterd doordat er 100 individuele en unieke websites te vinden zijn, gekoppeld aan één webshop.

“De site zal blijvend doorontwikkeld worden en er worden functionaliteiten toegevoegd die de ervaring van de bezoeker en individuele meerwaarde van de ondernemer moeten verbeteren,” aldus Paul Mulders, Hoofd E-commerce ElectronicPartner Nederland.

De vindbaarheid van de lokale websites wordt ondersteund door lokale online activiteiten op het gebied van vindbaarheid, CRM ondersteuning, GoogleAdwords en banneradvertising.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com