Mobile Repair Event

0

mobilerepairevent

UNETO-VNI houdt op 9 november het grote Repair Event. Tijdens dit evenement worden workshops gehouden en wordt een visie op de toekomst van deze dynamische branche gegeven.

 

 

De markt voor reparaties van mobiele telefoons en tablets groeit snel. Nederlanders hebben in 2014 in totaal 5 miljoen nieuwe smartphones gekocht. Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft wel eens een defecte telefoon gehad, tweederde daarvan heeft een reparatie overwogen.

Er ontstaan steeds meer bedrijven die mobiele telefoons en tablets repareren, zowel de software als de hardware. Bij UNETO-VNI zijn enkele honderden bedrijven aangesloten die zich hebben toegelegd op het snel en vakkundig repareren van apparaten. Sinds kort specialiseert UNETO-VNI zich ook meer in de specialistische Smartphone en Tablet markt. Dat kunnen zelfstandige reparatiebedrijven zijn, maar ook geautoriseerde servicedealers en serviceafdelingen van winkels.

Tijdens de opening geeft topspreker Danny Mekic zijn visie op de dynamische markt en welke nieuwe ontwikkelingen eraan komen.

Daarna geeft UNETO-VNI in 9 workshops praktische tips en trucs die de deelnemers morgen kunnen gebruiken in hun business. Iedereen mag naar keuze drie workshops volgen.

Als afsluiting zal Rick Moorman u inspireren hoe “de weg naar Succes” eruit ziet en u zeker verrassen met zijn enthousiasme en visie.

 

Programma

13:00-13:45 – Ontvangst en informatiemarkt
13:45-14:30 – Plenaire opening door Rob Wierenga UNETO-VNI en Danny Mekic
14:30-15:15 – Workshop ronde 1
15:15-16:00 – Workshop ronde 2
16:00-16:45 – Pauze en informatiemarkt
16:45-17:30 – Workshop ronde 3
17:30-18:15 – GFK Marktonderzoek en spreker Rick Moorman
18:15-19:00 – Afsluiting met borrel

Deelname aan het gehele event kost u slechts 50 euro. Kortom een must voor iedereen die zich bezighoudt met het repareren van Smartphones en Tablets.

Wilt u zich inschrijven of meer informatie over de bijeenkomst klik hier.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com