Mobile Repair Event 6 november 2017

0

Meld je aan en laat je één dag bijpraten over tech trends en mobile repair

Na twee eerdere succesvolle edities organiseert brancheorganisatie UNETO-VNI ook dit jaar weer het Mobile Repair Event. Deze keer: hoe blijf je succesvol in de veranderende en groeiende mobile repair markt? Speel je in op refurbished of bied je bijvoorbeeld juist service op locatie aan? Dit en nog veel meer op 6 november in Cinemec te Ede.

 

De mobile repair markt verandert snel. Wil je als ondernemer succesvol blijven in deze groeiende markt, dan is het slim dat je op de ontwikkelingen inspeelt. Het Mobile Repair Event brengt je in één dag op de hoogte van alle trends en laat je aan de slag gaan met je technische skills en ondernemerschap.

Leer in een workshop de techniek voor repair, zoals ESD en solderen, of leer hoe je nog meer kwaliteit kunt bieden bij reparaties. Bekijk de nieuwste gadgets en praat mee over de laatste trends in tech met de mannen van Bright TV. Bezoek de workshop van een shopcoach, van wie je leert hoe je op een praktische manier je online successen verbetert. Of volg een workshop over VR/AR/360, privacy, messaging bots, smart city en smart home. Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om collega’s te ontmoeten, met elkaar te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

 

Mobile Repair Event: wat kun je allemaal verwachten?

  1. Tech trends voor 2018, Tom Coronel en een Bright TV uitpakparty
  2. Workshops waar je diréct profijt van hebt
    Informatiemarkt met toonaangevende reparatiebedrijven en leveranciers
  3. Kennismaken met collega-ondernemers uit heel Nederland

Kortom, een dag die je niet wilt missen! Wij zien je graag op 6 november in Ede.

Lees meer en meld je aan via
www.uneto-vni.nl/mobile-repair-event-2017

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com