Miele opent flagshipstore in Amsterdam

0

Miele opent volgend jaar een tweede eigen winkel in ons land. Er komt een flagshipstore in het Museumkwartier in Amsterdam.

 

Directeur Stefan Verhoeven vertelt in een interview in de komende editie van ERM dat deze flagshipstore een ‘small experience center’ wordt dat zich vooral richt op beleving en het ervaren van producten. “Er wordt ook verkocht, maar we gaan daar wel de adviesprijzen vragen. Hierdoor zullen we niet echt concurrerend zijn voor (online) winkels”, zegt hij.

De flagship store moet in maart of april de deuren openen. Dit wordt de tweede winkel volgens het nieuwe concept dat Miele wereldwijd opent. De eerste bevindt zich in Toronto.

Of er meer eigen winkels in Nederland komen, weet Verhoeven nog niet. “We hadden voorheen ook een brandstore in Den Haag die door een franchisenemer van United Retail werd gerund en we hebben natuurlijk onze eigen Experience Center hier bij het hoofdkantoor in Vianen. We weten dus hoe complex retailen is. Laten we eerst maar het kunstje goed onder de knie krijgen voordat we hiermee gaan  uitbreiden.”

 

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com