Miele: ‘Intensiever samenwerken met minder partners’

0

Miele - hoofdkantoor NLMiele Nederland laat weten dat het bedrijf ‘een volgende stap’ zet in zijn selectieve distributiesysteem. Afgelopen september meldde Miele in ERM dat hieraan werd gewerkt. Inmiddels zijn de relaties van Miele Nederland geïnformeerd over deze beleidswijziging en zijn in het verlengde hiervan alle bestaande distributieovereenkomsten opgezegd.

 

“Belangrijk uitgangspunt is het verbeteren van de kwaliteit van distributie, waarbij Miele streeft naar een intensievere samenwerking met minder partners”, zo meldt het bedrijf in een persbericht. “De doelstelling van deze verandering is dat consumenten overal waar Miele wordt verkocht een goed productadvies, een kwalitatieve winkelpresentatie en een uitstekende service mogen verwachten.”

In heel Europa wordt in de komende jaren een nieuw samenwerkingscontract geïntroduceerd, genaamd SDS 3.0, waarin de voorwaarden voor samenwerking zijn aangescherpt.

In de komende weken zal de buitendienst van Miele met de belangrijkste regionale relaties afspraken plannen om het beleid nader toe te lichten en duidelijkheid te scheppen over de intenties voor samenwerking vanaf 1 mei 2016.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com