Miele ‘inspired by life’

0

IFA 2015 is in volle gang. Vandaag bezochten we onder meer de vooraankondiging van Miele. Op de stand van dit merk ligt de focus van Miele dit jaar op de slogan ‘Inspired by Life’.

Als voorbeeld kaart Miele de problemen tijdens het bakken van pannenkoeken aan. Een situatie waarin iedereen zich wel herkent: de eerste pannenkoek mislukt, want de pan is nog niet heet genoeg. De laatste verbrandt regelmatig, want de pan wordt te heet.

 

Perfecte pannen

Daarop geeft Miele een antwoord: TempControl bestaat uit een serie sensoren die de temperatuur van inductiekookzones constant kan houden. Deze functie is in te stellen op drie automatische standen: 160, 200 en 220 graden Celsius voor wokken, pannenkoeken en vlees aanbraden.

 

Eyecatchers

Miele presenteerde nog meer vernuftige oplossingen. Zoals een koelkast met een deur waarop geschreven kan worden. Handig voor het achterlaten van boodschappen aan huisgenoten.

De fabrikant heeft ook een patent ontvangen en wel voor het onkalkingssysteem in de nieuwe CM7 koffievolautomaat met zestien voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten. Dit apparaat hoeft in principe nooit meer ontkalkt te worden door de gebruiker. Dit dankzij een gepatenteerde cartridge die het een jaar lang volhoudt en gemakkelijk te vervangen is.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com