Met korting naar de IFA

0

IFA 2015 - Eingang Süd -

Het duurt niet lang mee voordat de IFA weer de deuren opent. Lezers van ERM en deze site kunnen gereduceerde toegangskaarten voor de IFA en de IFA+Summit conferentie ontvangen. 

 

Gereduceerde toegangskaarten voor de IFA en de IFA+ Summit (op 5 en 6 september 2016) zijn in de voorverkoop via een van de onderstaande links bij de Duits-Nederlandse Handelskamer verkrijgbaar. Doorlopende kaarten die via de DNHK zijn besteld, zijn de gehele beursperiode geldig.

Klik hier voor bestellingen op rekening.
Klik hier voor bestellingen met uw creditcard.

Het vakbezoekerticket voor de IFA is tegelijkertijd het toegangsbewijs voor IFA Global Markets (4 t/m7 september 2016), een speciaal B2B-handelsplatform dat leveranciers, fabrikanten, OEM’s en ODM’s met potentiële klanten en partners in contact brengt.

 

Reisaanbieding naar de IFA:

Anko Zakenreizen organiseert i.s.m. de DNHK een vliegreisarrangement naar de IFA. Klik hier voor nadere informatie over de aanbieding. Reist u liever met de trein? Klik hier en boek online uw treinticket naar de IFA in Berlijn bij NS International. Met de Intercity Berlijn reist u vanaf elk station in Nederland vanaf €39,- enkele reis naar de Duitse hoofdstad! Vanaf €69,- geniet u van extra comfort in de 1e klas.
Meer informatie over de IFA vindt u op www.ifaberlin.com.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com