Met korting naar de IFA 2018

0

Lezers van ERM en van ermonline.nl kunnen korting krijgen op toegangskaarten voor de komende editie van de IFA, IFA+ Summit en SHIFT AUTOMOTIVE. 

 

Het bestelformulier vind je hier. Gereduceerde tickets kunnen ook online besteld en met een creditcard betaald worden via de volgende link: https://mb-av-nl.shop.secutix.com/list/otherProducts

De IFA biedt vakbezoekers vele voordelen, zoals toegang tot IFA Global Markets, de “Fast Lane” waarmee u lange rijen bij de ingang vermijdt, een gratis Business-Breakfast, toegang tot de Internet-Lounge, gebruik van de gratis Shuttle-Service vanaf vliegveld Tegel naar de IFA en nog veel meer.

Ook dit jaar wordt de IFA begeleid door IFA Global Markets, een speciaal B2B-handelsplatform dat leveranciers, fabrikanten, OEM’s en ODM’s met potentiële klanten en partners in contact brengt. De IFA Global Markets vindt van 2 tot en met 5 september 2018 plaats in de evenementenhal ‘Station Berlin’, op 20 minuten afstand van de beurslocatie en is te bereiken met gratis shuttlebussen die van het IFA-terrein vertrekken.

Onder het motto The Edge of Innovation biedt IFA NEXT een innovatieplatform in hal 26, waar start-up’s, universiteiten, onderzoeksinstituten en organisaties samen over vernieuwende ideeën kunnen discussiëren. De populaire beurssegmenten zoals IFA+ Summit en IFA Keynotes, evenals de nieuwe conferentie SHIFT AUTOMOTIVE zullen dit jaar deel uitmaken van IFA NEXT. Het tweedaagse SHIFT AUTOMOTIVE is een samenwerking tussen de IFA en de Autosalon van Genève.

 

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is naar Berlijn af te reizen, houd we op deze site een IFA-Blog bij. Hierin plaatsen we dagelijks berichten en video’s over de IFA 2018.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com