Met korting naar de IFA

0

Lezers van ERM en van deze site kunnen met aanzienlijke korting toegang krijgen tot de IFA, die van 6 tot en met 11 september in Berlijn wordt gehouden. Zij kunnen tot en met 31 augustus gereduceerde toegangskaarten bemachtigen voor de IFA, IFA+ Summit en SHIFT AUTOMOTIVE.

Het bestelformulier hiervoor is hier te downloaden. Gereduceerde tickets kunnen ook online besteld en met een creditcard betaald worden via de volgende link: https://mb-av-nl.shop.secutix.com/list/otherProducts?lang=en

Gedurende de beurs presenteert de IFA een uitgebreid raamprogramma. Zo vindt u in hal 26 het innovatieplatform IFA NEXT, dat onderzoekers, industrie-professionals, start-ups en verkopers samenbrengt. Op 8 en 9 september zal de IFA+ Summit onder het motto ‘Shifting Patterns – The Rise of Dataism’ plaatsvinden, waar meer dan 550 professionals elkaar ontmoeten om ideeën uit te wisselen. Van 8 tot en met 11 september kunt u tevens de IFA Global Markets in de evenementenhal ‘Station Berlin’ bezoeken: een speciaal B2B-handelsplatform dat leveranciers, fabrikanten, OEM’s en ODM’s met potentiële klanten en partners in contact brengt. Tot slot vindt op 10 en 11 september de Shift Automotive plaats: een tweedaags festival over de toekomst van mobiliteit in de automotive industrie.

De IFA biedt vakbezoekers vele voordelen, zoals toegang tot IFA Global Markets, de “Fast Lane” waarmee u lange rijen bij de ingang vermijdt, een gratis Business-Breakfast, toegang tot de Internet-Lounge, gebruik van de gratis Shuttle-Service vanaf vliegveld Tegel naar de IFA en nog veel meer.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com