Medewerkers BSH fietsen € 35.000 bij elkaar voor Stichting Pim

0

Ronald Wassenaar en Jochem Ybema, respectievelijk CEO en CFO van BSH Huishoudapparaten, overhandigden op donderdag 13 juli symbolisch een cheque ter waarde van € 35.000,- aan de oprichters van Stichting Pim/Pim Foundation Ton van der Veer, Pieter Riley en Gert Vos. 

 

Gert Vos, Pieter Riley en Ton van der Veer (links onder op de foto) met een deel van het team BSH en de directie van BSH.

Deze stichting zet zich in om de kwaliteit van leven van meervoudige gehandicapte kinderen en jongvolwassenen te verbeteren. Jaarlijks organiseren zij de Stelvio Challenge in Italië. Teams of individuele fietsers bedwingen de berg Stelvio en halen zo sponsorgeld op voor de stichting en andere goede doelen.

 25 medewerkers van BSH deden mee aan de Stelvio Challenge 2017 en fietsten het bedrag van € 35.000 bij elkaar. Meedoen aan de Stelvio Challenge was een initiatief vanuit de personeelsvereniging van BSH. Omdat BSH van harte dergelijke initiatieven van medewerkers ondersteunt, was het bedrijf zelf hoofdsponsor van het team.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com