MALJAARS VERTREKT BIJ HON / TECH DATA

0

MaljaarsAndré Maljaars heeft besloten om Tech Data per 1 november te verlaten om zijn carrière elders voort te zetten. Hij werkt sinds oktober 2010 als Managing Director van HON BV en heeft een belangrijke rol gespeeld om de HON business te vernieuwen en uiteindelijk te integreren als business unit ‘Consumer Electronics’ binnen het moederbedrijf. 

André Maljaars: “De afgelopen jaren zijn turbulent geweest voor de consumentenhandel en dus ook HON. Nadat duidelijk werd dat HON als zelfstandig bedrijf geen toekomst meer had, hebben we besloten om het te integreren binnen het moederbedrijf Tech Data Nederland. Hiermee is een solide basis voor verdere groei in CE en IT retail distributie gelegd en kan er volop ingezet worden op de voordelen van het Tech Data Benelux distributieplatform. Ik kijk met trots terug op deze periode.”
Per 19 juli is HON BV juridisch gefuseerd met Tech Data Nederland BV en overgegaan op SAP en is dit deel van de integratie succesvol afgerond. André zal gedurende augustus en september zijn werkzaamheden aan Raymond Cohen in zijn rol als Sales Director Retail en Product Marketing Director bij Tech Data Nederland overdragen.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com