Loewe One: premium instapmodel

0

One_40_left_Smart_Assist_App-2Loewe begeeft zich met de nieuwe One voor het eerst in een nieuwe, lagere prijscategorie. Met de One biedt Loewe een instapmodel in de premiumklasse.

 

De Loewe One staat garant voor geluidseigenschappen, een haarscherp beeld en een nieuw, vederlicht design die volgens de fabrikant uniek zijn in dit segment. Voor het eerst is het gelukt om in het elegante, frameloze scherm een onzichtbaar luidsprekersysteem in te bouwen van 2 x 20 watt dat het geluid naar achteren projecteert en de kamer vult met een krachtig, driedimensionaal geluid.

Dankzij de ingebouwde Amazon Video-app streamt de One zonder bijkomende set-upbox duizenden films en tv-series. Voor de muziekliefhebbers is de Tidal-app al geïnstalleerd, met zowat 40 miljoen nummers uit alle genres.

Daarnaast kan de gebruiker eenvoudig zijn of haar lievelingsliedjes via een smartphone op het tv-scherm streamen. Dankzij het Dual Channel-concept kan de 55 inchversie van de Loewe One een programma opnemen terwijl er tegelijk een ander opstaat. En dankzij Instant Channel Zapping zapt de gebruiker bliksemsnel tussen kanalen met de afstandsbediening.
De Loewe One is verkrijgbaar in een versie van 40 of 55 inch en is vanaf 999 euro te koop. De release gaat gepaard met een campagne op de sociale media rond de slogan ‘One Love’.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com