Loewe herstart productie

0

Loewe is gestart met de productie van tv’s in het Duitse Kornach. Het gaat om de geautomatiseerde productie van de reguliere lijn toestellen, maar hiernaast maken dertig vakmensen op een speciale lijn ook handmatig premium televisietoestellen met de nieuwste oled-technologie.

Na de overname van het merk en de heroprichting van Loewe Technology GmbH werkt het nieuwe management met man en macht aan de herpositionering van het bedrijf. Het label ‘Made in Germany’ speelt hierbij een cruciale rol. Loewe start de productie dan ook op in zijn vestiging in Kronach.

Dit gebeurt enerzijds met de geautomatiseerde productielijn. Maar de aandacht gaat vooral uit naar de speciaal hiervoor opgeleide mensen die hier de premium modellen met oled-technologie maken en uitvoerig testen vóór levering.

Naast de start van de productie gaat Loewe ook verder met zijn plannen om een centrum voor onderzoek, ontwerp en ontwikkeling op te zetten. Ook dit is in Kronach gevestigd. Naast de nieuwe lcd- en oled-televisies wil het bedrijf nog meer nieuwe producten ontwikkelen en zo de portefeuille van Loewe uitbreiden en nieuwe productcategorieën aansnijden. Ook hier vertrouwt Loewe niet enkel op kwaliteit in design en ontwikkeling, maar ook op het internationaal erkende Duitse vakmanschap en technische vernuft.

Momenteel zijn hier twintig productontwikkelaars en -ontwerpers mee bezig. In totaal stelt de vestiging in Kronach nu 90 mensen te werk.

De toelevering van Loewe onderdelen loopt al sinds februari. Tegelijk is het nieuw gevormde bedrijf begonnen met producten uit zijn bekende portefeuille aan zijn handelspartners te leveren. Dit betekent dat alle productlijnen – van Loewe bild 1 tot het huidige topmodel Loewe bild 7 – opnieuw verkrijgbaar zijn bij de erkende verdelers.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com