Liebherr tweemaal bekroond met iF Design Award 2017

0

 

Liebherr is opnieuw in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. Zowel de nieuwe koel/vriescombinatie CBNPes 5758 als de nieuwe side-by-side SBSbs 8673 ontvingen deze onderscheiding.

 
De jury prijst de beide nieuwe BluPerformance modellen voor het gebruik van hoogwaardige materialen, het design en de innovatieve verbeteringen die een laag energieverbruik en geluidsniveau met zich meebrengen. Bovendien is de jury zeer enthousiast over de SmartDevice technologie die het mogelijk maakt alarmmeldingen te kunnen ontvangen en instellingen te kunnen wijzigen via een smartphone of tablet.
De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen. Van 24 tot 26 januari 2017 ontmoetten 58 juryleden uit 19 landen elkaar in Hamburg om de iF Design Awards toe te kennen. Deze internationaal gerenommeerde award is een van ’s werelds meest prestigieuze design competities en wordt sinds 1953 georganiseerd door de Vereniging International Forum Design.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com