LG’s 2019 tv-modellen beschikbaar

0

De premium tv-line-up 2019 van LG Electronics (LG) komt deze week beschikbaar. De reeks bestaat uit oled- en NanoCell-tv’s. Dit jaar zal het high-end televisieportfolio voor 20 procent bestaan uit oled-modellen.

Met de sterke nadruk op oled speelt LG in op de verwachting dat de vraag naar oled-tv’s gaat groeien tot 3,6 miljoen eenheden dit jaar, 7 miljoen eenheden in 2020 en 10 miljoen in 2021. Klanten in Zuid-Korea en de Verenigde Staten kunnen vanaf deze maand als eersten een LG9-TV uit 2019 mee naar huis nemen en binnenkort komt dit model ook beschikbaar in Azië, Europa en Zuid-Amerika.

De oled- en NanoCell-lcd-tv’s van dit jaar bieden verbeterd AI-beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geavanceerde tweede generatie α (Alpha) 9 Gen 2-intelligent processor en deep learning-technologie in de modellen van de W-, E- en C-serie oled-tv’s. De processor kan de afbeeldingen optimaliseren door de kwaliteit van de bron van de inhoud te herkennen en het beste algoritme te implementeren om een uiterst realistisch beeld weer te geven. De processor analyseert ook omgevingscondities om het optimale niveau van schermhelderheid te bereiken. Daarnaast wordt ook de ruimte geanalyseerd om de speakers af te stellen voor optimale geluidservaring.

Nieuwe tv’s ontvangen in Q2 een upgrade naar Apple Airplay2

Verder ontvangen nieuwe LG-tvs’ een upgrade op het moment van verzending in het tweede kwartaal om Apple AirPlay 2 en Apple HomeKit te ondersteunen voor eenvoudige streaming van video- en audio-content en connectiviteit met de Smart Home-producten van Apple.

De line-up wordt geleid door de oled-tv’s in verschillende schermformaten: W9 (model 77/65W9), E9 (model 65/55E9), C9 (model 77/65/55C9) en B9 (model 65/55B9). Helemaal aan de top van het assortiment staat de eerste 8K oled-tv (model 88Z9) ter wereld.

De NanoCell-technologie in de led-tv’s van dit merk zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit, levendige beelden, nauwkeurige kleuren en bredere kijkhoeken geleverd in een slanke verpakking met ultradunne randen. De verschillende modellen ondersteunen HDMI 2.1 voor het bekijken van inhoud met 120 frames per seconde en bieden 4K hoge beeldsnelheid (4K HFR), automatische lage latentiemodus (ALLM), variabele verversingssnelheid (VRR) en verbeterd audio retourkanaal (eARC).

LG’s vlaggenschip-tv zijn opnieuw voorzien van Dolby Vision voor een uitstekende HDR-ervaring en Dolby Atmos voor realistische, meeslepende audio.

De NanoCell-reeks van LG voor 2019 omvat veertien modellen met AI, verkrijgbaar in groottes variërend van 49 tot 86 inch. Andere LG TV-modellen in de lijn voor dit jaar zijn de 8K OLED TV (model 88Z9) en de oprolbare LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9), die het publiek eerder dit jaar op CES leerde kennen. Specifieke data van beschikbaarheid en prijzen zullen lokaal worden aangekondigd.

De modellen W9 (model 77/65W9), E9 (model 65/55E9) en C9 (model 77/65/55C9) zijn in de Benelux beschikbaar vanaf het voorjaar van 2019. Over de beschikbaarheid van de B9 (model 65/55B9) wordt in het najaar van 2019 meer bekend gemaakt; over de 8K OLED-televisie en de oprolbare televisie in de Benelux is eind 2019 meer bekend. 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com