LG G WATCH R: SMARTWATCH MET ROND OLED DISPLAY

0

LG+G+Watch+R+1LG Electronics onthult op de IFA 2014 de nieuwste aanvulling op zijn draagbare familie: de LG G Watch R. De rondvormige wearable is ’s werelds eerste smartwatch met een rond Plastic OLED (P-OLED) scherm.

Het ronde 1.3-inch P-OLED scherm biedt de drager ook in het felste zonlicht en vanuit elke kijkhoek haarscherpe beeldkwaliteit, meldt LG. De krachtige Snapdragon 400 processor, met een kloksnelheid van 1.2GHz, heeft een opslagruimte van 4GB. Hierdoor is er genoeg ruimte voor de beschikbare apps uit de Google Play Store. Het horloge is stof- en waterbestendig en houdt het dertig minuten vol onder 1 meter water.

Voor het design van de G Watch R liet LG zich inspireren door klassieke horloges. De smartwatch lijkt heeft een traditioneel ontwerp met een strak, stalen frame en een verwisselbare kalfsleren band. Daarnaast kun je met één druk op de knop een andere wijzerplaat kiezen die bij je kleding of de gelegenheid past.

Google’s Android Wear vormt wederom de kern van de nieuwste LG smartwatch. Met behulp van stemherkenning houdt Android Wear de gebruiker op de hoogte van het laatste nieuws. Hierdoor ontsnappen gemiste oproepen, ingeplande afspraken, weersvoorspellingen en ander nieuws niet meer aan de aandacht. De slimme wearable kan daarnaast worden gebruikt als sportmaatje: Met behulp van de beschikbare gezondheid- en fitnessapps de speciale photoplethysmograpgy (PPG) sensor, houdt de G Watch R jouw vooruitgang en hartslag nauwlettend in de gaten.

Binnenkort worden meer details bekend gemaakt voor de Nederlandse en Belgische markt.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com