Key-Accountmanager E-Commerce Asogem Nederland

0

Met ingang van 11 juni 2019 is Roel van Ochten aangesteld als Key-Accountmanager E-Commerce bij Asogem Nederland BV. Hij zal deze nieuwe functie binnen Asogem Nederland vorm gaan geven.

Roel is geen onbekende in de branche. Hij is begonnen bij Samsung als Salespromotor TV/AV. Vanuit deze functie is hij doorgegroeid naar Accountmanager TV/AV. Al snel werd ook witgoed aan dit buying group kanaal toegevoegd.

Na 5 jaar te hebben gewerkt in het Electro Retailkanaal, is Roel doorgestroomd naar de functie AM Kitchen Retail bij Electrolux. Na een korte uitstap bij Grohe en 9 jaar aan rayonervaring, was Roel toe aan een nieuwe uitdaging, namelijk E-commerce. Zijn opgedane ervaring in verschillende productgroepen en branches kan hij nu goed toepassen binnen het E-commerce kanaal.

De functie Key-Acountmanager E-Commerce is nieuw bij Asogem Nederland. Dit geeft Roel de mogelijkheid om de functie vorm te geven en aan te jagen. Met de aanstelling van Roel van Ochten haalt Asogem Nederland veel kennis in huis. Asogem Nederland heet hem dan ook van harte welkom.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com