Kennismaking Nedis® tijdens Formula N Experience Days

0

Groothandel Nedis introduceerde vorig jaar het nieuwe merk Nedis®. Gelijktijdig werd het assortiment fors uitgebreid. Dit en de meest recente ontwikkelingen bij de groothandel staan centraal tijdens de Formula N Experience Days, die deze maand worden gehouden.

 

Nedis® is een merk speciaal voor consumentenelektronica en gerelateerde producten. Dankzij de introductie van het merk werden de diverse merken binnen Nedis teruggebracht naar één compleet merk. Daarmee werden meer dan 4000 nieuwe producten in het assortiment beschikbaar.

Ook is een alsmaar groeiend aantal Smart producten aan het assortiment toegevoegd. Deze producten kenmerken zich door een vergaande mate van integratie en een eenvoudige installatie.

Tevens leidde het presenteren van het nieuwe merk tot veel andere veranderingen binnen het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Het logo en de huisstijl van de verpakkingen, website, tone-of-voice, schap-concepten en meer zijn onder handen genomen.

Om deze reden biedt Nedis klanten en geïnteresseerden de kans aan om kennis te maken met het nieuwe merk. Zo krijgen ze de mogelijkheid om de producten te zien, te gebruiken, te voelen, en geïnformeerd te worden over de laatste trends binnen de branche; oftewel het nieuwe merk te ervaren op de Formula N Experience Days.

Op de drie Experience Days, 25, 26 en 27 maart 2019, zijn gasten welkom om meer te weten te komen over de verschillende producten en trends in Smart & Connected, Home & Living, Sound & Vision en Mobile & Media. Het programma wordt gehouden tussen 10.00u en 15.00u of 16.00u en 21.00u.

Naast de kennismaking met merk en de trends binnen de snel bewegende markt, komt het bedrijf ook met een winactie voor de Formule 1 in Spa-Francorchamps in België. Dit als finish van de spreekwoordelijke race langs de vernieuwde showroom, het geautomatiseerde magazijn, presentaties over de nieuwste producten, trends en een hapje en drankje.

Inschrijven kan t/m 19 maart 2019 via nedis.com/FormulaN.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com