Kärcher to Go – een reiniger om mee te nemen

0

Kärcher introduceert een lagedrukreiniger die met een accu werkt: de Mobile Outdoor Cleaner OC 3. De reiniger heeft een waterreservoir van vier liter, waarmee overal vuil snel en eenvoudig kan worden verwijderd.

 

De Kärcher to Go, zoals het apparaat ook wordt genoemd, kan worden uitgebreid met een groot aantal accessoires. Met de Adventure, Bike en Pet Accessory Box beschikt men over de juiste apparatuur om schoenen, fietsen en zelfs huisdieren voorzichtig, maar ook grondig te reinigen.

De slang en het spuitpistool kunnen gemakkelijk worden opgeborgen onder het waterreservoir. Het apparaat is zo compact en eenvoudig mee te nemen. Het waterreservoir van vier liter is voldoende voor twee fietsen of enkele kleine objecten.

Met deze vier liter kan ongeveer twee minuten worden gereinigd. Wie meer schoon wil maken, kan de OC3 bijvullen uit een meegenomen jerrycan.

De geïntegreerde lithium-ion-accu maakt mobiel reinigen mogelijk zonder dat er een stroombron nodig is en is goed 15 tot 20 minuten gebruik. Deze Kärcher to Go beschikt niet over een 12V-aansluiting. Dit komt waarschijnlijk in een toekomstige versie.

De Mobile Outdoor Cleaner OC 3 produceert een druk van 5 bar. De druk van water uit een gewone kraan is ongeveer 2 bar en als je dit met de duim afknijpt ontstaat een druk van circa 5 bar. Ter vergelijking: een Kärcher hogedrukreiniger produceert 110 bar.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com