John Legend benoemd tot LG Signature ambassadeur

0

John Legend en LG SIGNATURE zijn een samenwerking aangegaan voor een campagne tijdens de feestdagen. De muzikant maakt speciaal voor het merk een kerstnummer dat binnenkort via verschilllende streamingdiensten te beluisteren is.

Daarnaast is de samenwerking vooral tussen Legend’s wijnmerk LVE (Legend Vineyard Exclusive) en LG SIGNATURE. De apparatenfabrikant ziet een verbintenis tussen de muzikant en het merk LG zitten, omdat Legend een van de meest succesvolle artiesten van dit moment is. “Als een van de meest gevierde en geliefde artiesten van zijn generatie, is Legend de eerste Afro-Amerikaanse man en een van de slechts zestien personen die de EGOT-status (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) heeft bereikt”, benadrukt LG.

Het kerstnummer “You Deserve It All” is  geproduceerd door Grammy Award-winnaar Raphael Saadiq en werd exclusief voor LG SIGNATURE geschreven door Legend en de Diamond-selling singer/songwriter Meghan Trainor. Drew Kirsch – die video’s regisseerde voor Taylor Swift en Shakira – regisseert de videoclip die later dit vakantieseizoen zal worden uitgebracht.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com