Jaaroverzicht-nieuwe-stijl Vlehan

0

In het onlangs gepubliceerde jaaroverzicht over 2017 van VLEHAN (Vereniging Leveranciers Huishoudelijke Apparaten Nederland) deelt de branchevereniging, naast de belangrijkste verkoopcijfers van de branche, interessante trends op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en consumentengedrag.

 

Ook Hoogleraar Duurzaam Ondernemen, Jan Jonker (Radboud Universiteit Nijmegen) wordt in het jaaroverzicht geïnterviewd. “De veranderende rol van brancheverenigingen biedt mogelijkheden om verder te verduurzamen’, zegt hij. “De Nederlandse overheid klopt straks op de deur van brancheverenigingen om te vragen wat hun leden bijdragen aan de klimaatopgave.” Jan Jonker vertelt in dit persoonlijke interview ook wat de drie belangrijkste trends zijn op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen.

Professionaliseren

Het publiceren van een jaaroverzicht-nieuwe-stijl past in de ambitie van VLEHAN om verder te professionaliseren ten behoeve van haar leden.

Die ambitie was duidelijk zichtbaar bij de succesvolle Summit die VLEHAN op 8 november 2017 samen met FIAR organiseerde. Sprekers deelden hun visie op de toekomst van duurzaam en circulair ondernemen en spraken over de gevolgen van nieuwe businessmodellen op de rollen in de keten. Op 14 november 2018 vindt de Summit 2018 plaats.

Klik op de foto of download hier het Jaaroverzicht als PDF.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com