ISE Amsterdam gaat door

0

Terwijl het oprukkende coronavirus ook effecten begint te hebben op het al dan niet doorgaan van beurzen, staat Integrated Systems op het punt de deuren te openen. Deze beurs, die dit jaar voor het laatst in RAI Amsterdam wordt gehouden, vindt van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 februari 2020 plaats. Vanaf 2021 verhuist de beurs naar Barcelona.

Integrated Systems Europe (ISE) is ’s werelds grootse audiovisuele en systeemintegratie vakbeurs. Hier zijn onder andere oplossingen en technieken te vinden op het gebied van digital signage, narrowcasting, (touch) beeldschermen en augmented reality voor onder meer reclame, bewegwijzering, retail, informatiedoeleinden, gaming en presentatie.

De beurs telt 15 hallen. De beurs wordt georganiseerd door AVIXA and CEDIA, de twee grootste brancheorganisaties voor de mondiale audiovisuele industrie.

Vorig jaar heeft de organisatie van de ISE aangekondigd om na 15 jaar te gaan verhuizen naar conferentiecentrum Fira de Barcelona in Barcelona. De beurs is de RAI ontgroeid en zal niet meer in Nederland gehouden kunnen worden vanwege de toenemende bezoekersaantallen en de vraag naar vloeroppervlakte van de standhouders.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com