ISE 2021 wordt ‘lokale’ beurs en keert éénmalig terug naar Amsterdam

0

Integrated Systems Events wordt dit jaar opgesplitst in een serie lokale evenementen in Barcelona, München, Amsterdam en Londen, ondersteund door een digitale presentatie. Het bestuur van dit AV-evenement heeft dit in samenspraak met mede-eigenaren AVIXA en CEDIA besloten omdat een fysiek, vierdaags evenement in Barcelona dit jaar niet haalbaar is.

De globale pandemie en hiermee gepaard gaande reisbeperkingen maken het onmogelijk om de beurs in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan. In plaats hiervan  komt er nu ISE Live & Online.

Integrated Systems Events Managing Director Mike Blackman legt uit: “We hebben de laatste maanden en vooral de afgelopen tien dagen nauw overlegd met onze exposanten. Hoewel er veel vraag is naar een vierdaagse ISE-show in Barcelona in juni, blijven er veel onduidelijkheden over het verloop van de pandemie en de mogelijkheden om internationaal te reizen.”

Hij vervolgt: “Onze exposanten hebben aangegeven dat er een behoefte is om in contact te komen met hun relaties op lokaal niveau. Daarom hebben we besloten de belangrijkste Europese markten in de AV-branche te bereiken met lokale evenementen die gepaard gaan met digitale ondersteuning.”

Dit leidt tot het volgende schema van ISE Live & Online:
– 1-2 juni, Fira Barcelona (dinsdag/woensdag)
– 8-9 juni, MAC Forum, Munich (dinsdag/woensdag)
– 15-16 juni, RAI, Amsterdam (dinsdag/woensdag)
– 23-24 juni, Evolution, Battersea, London (woensdag/donderdag)

Mike Blackman besluit: “Onze klanten en partners hebben ons ondersteund en waarderen de maatregelen die we treffen. We zien ernaar uit de AV-industrie dit jaar de bedienen en kunnen niet wachten om in 2022 weer een ISE show in Barcelona te houden.”

ISE werd tot en met 2019 in de RAI in Amsterdam gehouden en keert hiermee dus éénmalig terug naar deze stad.

Ga voor het laatste nieuws over de beurs naar: www.isevents.org

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com