IROBOT INTRODUCEERT BRAAVA FLOORMOPPING ROBOT

0

iRobot Corp. introduceert de iRobot Braava floor mopping robot in Nederland. iRobot brengt twee modellen op de Nederlandse markt: de Braava 320 en de Braava 380.

image

Het huishoudrobotassortiment van iRobot biedt oplossingen voor diverse schoonmaakbehoeften. Terwijl de Roomba-stofzuigrobot en de Scooba-dweilrobot in meerdere rondes de vloer grondig reinigen, is de Braava specifiek ontworpen om de vloer systematisch en efficiënt te moppen – zo kun je een harde vloer zowel droog als nat afnemen in slechts één ronde. Braava is zeer goed in het dagelijks verwijderen van stof en ander zacht vuil, volledig automatisch.

“Roomba stofzuigt, Scooba dweilt. Braava is een perfecte aanvulling op het dagelijks onderhoud van harde vloeren. Het houdt ze stof- en vuilvrij door te moppen, zowel droog als nat, en dat ook nog eens muisstil”, zegt Martijn Braam van Robopolis, de officiële Nederlandse distributeur van iRobot.
 
De iRobot Braava is in Nederland verkrijgbaar vanaf september 2013 bij een beperkt aantal verkooppunten. De Braava 320 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 229,99 euro inclusief btw, en de Braava 380 (met vloeistofreservoir) is te koop voor een adviesprijs van 299,99 euro inclusief btw.

Zie de Braava in actie op de IFA

Mocht je dit jaar een bezoek brengen aan de IFA in Berlijn, vergeet dan niet om langs te komen op de stand van iRobot (Hall 6.1 / 119). Daar kun je niet alleen de Braava floor mopping robot in actie zien, maar ook het volledige assortiment van huishoudrobots (zoals de Roomba en de Scooba) en defensie- en veiligheidsrobots bekijken.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com