Inventum: Uitbreiding Klein Huishoudelijk

0


NB600R-2015Inventum introduceert vlak voor Moederdag een reeks producten in het segment Klein Huishoudelijk. Het gaat om twaalf producten, variërend van een fondue-set tot een broodbakmachine, maar ook een complete ontbijtset, diverse koffiepadmachines, blenders en staafmixers.

 

huishoud-set-6-serie-2015-webDe ontbijtset bestaat uit een waterkoker, koffiezetapparaat en een broodrooster. Met de nieuwe koffiepadmachines ben je altijd verzekerd van een kop koffie met de juiste smaak en cremalaag. Het apparaat is voorzien van twee koffiepadhouders en is geschikt voor alle soorten koffiepads. De nieuwe blenders met respectievelijk 1 en 1,5 liter inhoud en 500 en 700 Watt vermogen, hebben een afneembare glazen kan, twee snelheden en een pulse stand. Daarnaast zijn er twee nieuwe staafmixers, waarvan één wordt geleverd met een complete set accessoires.PK502B-2015

 

Voor alle apparaten geldt dat ze voldoen aan de standaard die Inventum stelt. Dat wil zeggen dat er veel aandacht is besteed aan het comfort, het design en de afwerking. Alle apparaten zijn herkenbaar vormgegeven met luxe rvs details en vormen hierdoor een eenheid op het aanrecht. Op alle apparaten geldt 2 jaar Inventum garantie.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com