Inventum maakt ’t moment met Moederdag

0

Fabrikant Inventum heeft een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten. Vooral het assortiment klein huishoudelijk is ontzettend leuk om cadeau te krijgen. Inventum maakt ’t moment, ook met Moederdag.
Hierbij 5 inkooptips:

Met stip op 1: Inventum hetelucht friteuse GF350HLD. Deze is niet alleen geschikt voor frituren, maar ook voor grillen, roosteren en bakken. Met een inhoud van 3,5 liter is deze ideaal voor gezinnen die graag wat gezonder eten. In januari is dit product uitgeroepen tot Beste Koop door de consumentenbond.

De Inventum heetwaterdispenser HWD722 is ideaal voor drukbezette moeders die toch willen genieten van een heerlijke kop thee of een bouillon. Deze heetwaterdispenser geeft direct kokend water en verwarmt precies de benodigde hoeveelheid. Dit bespaart water, tijd en energie.

Ook de Inventum retro waterkoker HW617B is een echte Moederdagtip. Deze retro matzwarte waterkoker staat mooi op elk aanrecht. Het heeft een inhoud van 1,7 liter en kook het water snel.

De Inventum melkopschuimer MK350 is klaar in slechts 90 seconden en zorgt voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Ideaal voor een verwenmomentje voor alle moeders. En ook niet onbelangrijk: dankzij de speciale coating aan de binnenkant is het gemakkelijk schoon te maken.

De Inventum Contactgrill CG616 is ook een ‘must have’ voor alle moeders. Deze grill is multifunctioneel en volledig opklapbaar. Daardoor is het niet alleen in te zetten als contactgrill voor heerlijke panini’s en tosti’s, maar ook als tafelgrill. De grill is voorzien van een anti-aanbaklaag en heeft een vermogen van 750 watt.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com