Inventum introduceert vrijstaande fornuizen en kookplaten

0

Als je je keuken gaat verbouwen of een hele nieuwe keuken plaatst, sta je voor veel keuzes. Ga je bijvoorbeeld voor inbouw of vrijstaande apparatuur? Bij Inventum kun je terecht voor zowel inbouw als vrijstaand witgoed en het assortiment wordt continue uitgebreid. Na vrijstaande magnetrons, ovens, koelkasten en vaatwassers introduceert Inventum nu vrijstaande fornuizen en kookplaten.

 

Met deze nieuwe apparatuur heb je volop keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld een witte of rvs uitvoering, met of zonder wok en bandstalen of gietijzeren pandragers. De fornuizen en kookplaten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij vrijwel elke witgoedspecialist en op de webshop van Inventum. Op het gehele witgoed assortiment biedt Inventum een uitstekende service en garantie. Na registratie krijg je  liefst 5 jaar Inventum garantie. En is er iets defect? Dan wordt het gewoon aan huis omgeruild.

De adviesprijzen van de fornuizen variëren van € 349,- tot € 499,-. De adviesprijzen van de kookplaten variëren van € 199,- tot € 399,-

Fornuizen met talloze functies
Met een fornuis combineer je twee apparaten in één, waardoor je ruimte bespaart. Inventum biedt je de keuze uit vier fornuizen. De fornuizen VFG6012WIT (witte uitvoering) en VFG6012RVS (rvs uitvoering) hebben bandstalen pandragers en een heteluchtoven met 56 liter inhoud en zes ovenprogramma’s. Voor de echte kook- en bakliefhebbers heeft Inventum de luxere en uitgebreidere fornuizen. De fornuizen VFG6032WGWIT (witte uitvoering) en VFG6032WGRVS (rvs uitvoering) hebben robuuste, gietijzeren pandragers en beschikken over een krachtige wokbrander. Door het vermogen van de wokbrander schroeien de ingrediënten snel dicht en blijven de smaak en vitamines behouden.

Deze fornuizen hebben een multifunctionele oven met 56 liter inhoud, negen ovenprogramma’s en een display met timerfunctie. Alle vier de fornuizen zijn uitgevoerd met een volledig glazen binnendeur. Dit voorkomt dat vet en vuil zich in kieren ophopen. Extra makkelijk schoonmaken dus! Daarnaast kun je het kookgedeelte afdekken met de glazen sierdeksel. Zo staat de keuken er weer netjes bij na het koken.

Kookplaat voor iedere kok
Inventum-kookplaatAls je een kookplaat uitkiest, is het van belang dat je eerst een keuze maakt over welke energiebron je wilt gaan gebruiken. Kook je liever op gas of elektrisch? Met de nieuwe vrijstaande kookplaten van Inventum is er voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat namelijk uit een gas-, elektrische- en een keramische kookplaat.

De kookplaten zijn 58 cm breed en makkelijk te bedienen met draaiknoppen. Op de kookplaten vanInventum kook je veilig. De elektrische kookplaten geven aan wanneer de kookzones nog te warm zijn om aan te raken. De vlambeveiliging op de gaskookplaat zorgt dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten wanneer de vlam uitgaat. Geen vlam = geen gas. Zo zet je veilig een heerlijke maaltijd op tafel.

Service en garantie
Inventum ontwikkelt producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vindt Inventum dat je als consument direct een oplossing mag verwachten. Er wordt daarom op alle producten een omruilservice geboden. Door een defect product of onderdeel om te ruilen, bespaar je tijd, moeite en kosten. Op elk afzonderlijk witgoed-apparaat biedt Inventum 5 jaar garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie. Een defect apparaat of onderdeel wordt altijd gratis omgeruild voor een nieuwe. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. De aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren op www.inventum.eu

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com