Integrated Systems Europe gaat (vooralsnog) door

0

Het evenement voor de professionele AV en systeemintegratie Integrated Systems Europe gaat zoals het er nu naar uitziet door. ISE 2021 wordt in Fira Barcelona gehouden van 1 tot 4 juni.

Beursdirecteur Mike Blackman stelt dat het een uitdaging wordt, maar dat de organisatie in overleg is met de Spaanse overheid en de gezondheidsorganisaties die de situatie nauwlettend in de gaten houden. “We kunnen niet voorspellen hoe het er in juni uit zal zien”, zegt hij. “Maar we hopen dat in het tweede kwartaal de wereld terugkeert naar een ‘nieuwe normaal’ dankzij de vaccinaties die in veel landen plaatsvinden.”

Hij zegt de begrijpen dat deelnemers en partners zich moeten vastleggen en dat dit gepaard gaat met kosten. “Daarom hebben we besloten  uiterlijk 1 maart een definitief besluit te nemen over het al dan niet doorgaan van de beurs.”

Inmiddels is 30.000 vierkante meter beursvloer verhuurd aan een kleine 700 exposanten. Het aantal reserveringen loopt gestaag door.

Deze week start de online registratie. Blackman: “We zien dat de industrie i de startblokken staat om iets van de tweede an het jaar te maken. Uit ons eigen ondersoek blijkt dat de industrie ernaar uitkijkt om elkaar te ontmoeten zodra de omstandigheden dit toelaten.”

Hij stelt vast dat de pandemie ervoor heeft gezorgd dat ‘collegae financieel lijden of hun banen of bredrijven hebben verloren’. “ISE streeft ernaar om een bedrage aan het herstel van deze bedrijfstak te leveren.”

Kijk ook op: www.iseurope.org

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com