Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp bestaat 10 jaar

0

Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp bestaat inmiddels 10 jaar. De 4.000m2 showroom toont een uitgebreide collectie keukenapparatuur van Bosch, Siemens, Gaggenau, en NEFF.

Inmiddels hebben ruim 200.000 consumenten op een interactieve en speelse manier inspiratie opgedaan over de apparatuur van deze merken. In lijn met het 10-jarig bestaan wordt begin volgend jaar de kookschool vernieuwd en wordt een nieuwe huisstijl en website gelanceerd.

In 2011 opende inspiratiehuis 20|20 voor het eerst zijn deuren. Hier is het hoofdkantoor van BSH Nederland gevestigd en een plek waar de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur te zien zijn. Na 10 jaar heeft het ruim 200.000 consumenten uit het hele land mogen ontvangen. Zij hebben middels een bezoek, rondleiding, persoonlijk adviesgesprek, kookdemonstratie of kookworkshop inspiratie opgedaan over de apparatuur van deze merken.

“Komend jaar willen we de activiteiten van inspiratiehuis 20|20 verder uitbreiden, bijvoorbeeld met evenementen, activiteiten voor kinderen en samenwerkingen met lokale partners. Ook gaan we uitbreiden met Home Connect trainingen, zodat de consument optimaal onze apparatuur die te besturen is via de smartphone, of zelfs met je stem, kunnen ervaren. Er staat veel op de planning!” zegt Ivonne Schauwaert, Head of inspiratiehuis bij BSH Nederland.

“Recent is onder meer de showroom van een van onze merken helemaal vernieuwd. En in het eerste kwartaal volgend jaar volgt ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde website. Het vrijblijvend adviseren van de consument vinden wij erg belangrijk en met deze aanvullingen willen we de bezoeker nog meer centraal zetten en beter kennis laten maken met onze apparatuur.”

Duurzaamheid voorop
Inspiratiehuis 20|20 maakt deel uit van Park 20|20 in Hoofddorp. Park 20|20 is het eerste full service cradle to cradle geïnspireerde kantorenpark in Nederland, waarbij alle gebruikte materialen, ook tijdens de bouw, hergebruikt of teruggegeven kunnen worden aan de natuur.

Het inspiratiehuis 20|20 is ontworpen door architectenbureau William McDonough + Partners. Het gebouw sluit naadloos aan op het duurzame karakter van BSH Huishoudapparaten BV. Aanvullend op het thema duurzaamheid organiseert inspiratiehuis 20|20 maatschappelijk verantwoorde evenementen zoals JINC Bliksemstages, een initiatief ter ondersteuning van de ontwikkeling van een kind.

Privé diner thuis
Om het 10-jarig bestaan van inspiratiehuis 20|20 te vieren maken bezoekers die een persoonlijk adviesgesprek hebben gehad of een workshop hebben gevolgd tussen 11 november en 31 december 2021 kans op een privé diner thuis, geheel verzorgd door inspiratiehuis 20|20. Meedoen kan door het invullen en inleveren van een kaartje op locatie. De winnaar wordt vóór 15 januari 2022 bekendgemaakt.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com