@IFA: Curryworsten bij Severin

0

Severin-webTijdens IFA 2015 in Berlijn lokt de stand van Severin met de geur van smakelijke Duitse curryworsten. De Wurster, het apparaat waarmee men deze kan bakken, is dan ook een van de meest opvallende productintroducties van deze leverancier. Jeroen Brussee, commercieel directeur Severin Nederland, laat zien wat Severin nog meer in petto heeft voor de komende periode.

 

Severin WürsterGezondheid is een actueel onderwerp waar ook Severin op inspeelt. Een gezond leven leiden, begint immers met gezond eten. Daarom heeft de leverancier een compleet assortiment samengesteld met apparaten die helpen bij een detox-kuur. Hiertoe behoren diverse multimixers, blenders en slowjuicers waaronder de ES 3567 slow juicer, SM 3735 Smoothie Mix & Go.

Daarnaast is natuurlijk ook een yoghurtmaker toepasselijk, evenals een thee- en waterketel waarmee op diverse temperaturen thee gezet kan worden. Brussee legt uit waarom die temperatuurverschillen zo belangrijk zijn: “Veel mensen zetten groene thee veel te heet. Hierdoor gaan stoffen die juist goed zijn voor ons, kapot. Om dat te voorkomen kun je dit apparaat instellen op een lage temperatuur. Overigens houdt de WK3471 de thee ook warm.”

Ook een aardige toevoeging aan het assortiment is een nieuw gourmet-set, annex party grill, annex pizza-oven. Omdat dit apparaat de pannetje ook van onderen verwarmt, kunnen hier kleine pizza’s op worden gebakken. Dat is weer eens wat anders dan altijd alleen maar gourmetten.

Tot slot heeft Severin het assortiment stofzuigers uitgebreid met een nieuwe serie, te herkennen aan een blauw design met rode details. Naast een robotstofzuiger bestaat deze serie uit een stofzakloos apparaat en een conventionele sledestofzuiger. De laatste is echter bijzonder geschikt voor mensen met huisdieren. Brussee: “Er is nog een klein gaatje in de stofzuigermarkt en daar hebben we nu een mooi product voor. We verwachten veel van deze stofzuiger, die overigens in energieklasse A valt en ook qua stofopname goed presteert.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com