IFA 2021 gecanceld; nog teveel onzekerheden

0

Hoeveel mensen zijn wereldwijd gevaccineerd begin september? En welk effect heeft dat? Voor de organisatie van IFA zijn er teveel onzekerheden om de elektronicabeurs door te laten gaan. Het evenement is definitief gecanceld.

“Innovaties hebben een platform nodig; ze vereisen wereldwijde aandacht. Daarom stonden merken en producenten uit de hele tech-industrie klaar om deel te nemen aan IFA Berlijn 2021. Helaas laten de laatste ontwikkelingen zien dat het niet verantwoord is dat mensen met grote aantallen naar Berlijn komen” aldus Kai Hillebrandt, die nauw betrokken is bij de organisatie van de beurs.

Het beursbestuur laat weten dat de gezondheid en veiligheid van de bezoekers voorop moet staan. De inspanningen om de pandemie het hoofd te bieden, van een uitgebreid vaccinatieprogramma tot het weer op gang komen van internationale reizen, nemen meer tijd in beslag dan was voorzien.

Alle aandacht gaat nu uit naar de organisatie van de beurs in 2022. Deze moet plaatsvinden van 2 tot 6 september volgend jaar.

Ingang Zuid van de IFA vorig jaar toen de beurs in zeer beperkte vorm doorging.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com