IFA 2020 gaat in aangepaste vorm door

0

Berlijn heeft alle evenementen met meer dan 5.000 deelnemers tot oktober 2020 verboden. Nu dit bekend is, kunnen er concrete plannen worden gemaakt om de IFA, die begin september plaats vindt, in aangepaste vorm door te laten gaan.

De organisatie (gfu en Messe Berlin) zag al aankomen dat de beurs niet zoals gebruikelijk zou kunnen worden gehouden en broedt al een aantal weken op een innovatief alternatief. De plannen zijn inmiddels vergevorderd voor een concept waarbij de IFA zijn kernfuncties kan waarmaken: een wereldwijde tentoonstelling voor technologische innovatie en een ontmoetingsplaats voor merken, producenten, retailers en media zijn. Messe Berlin en gfu zullen binnenkort hun plannen voor een aangepaste IFA 2020 presenteren.

Hans-Joachim Kamp, voorzitter van de Raad van Bestuur van gfu Consumer und Home Electronics, legt uit: “We zagen deze ontwikkeling aankomen en zijn blij dat er nu duidelijke regels zijn waardoor wij samen met onze partner Messe Berlin en onze deelnemers gedetailleerde plannen kunnen maken voor IFA 2020.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com