IFA 2020: BISSEL toont niet één, maar twee multifunctionele stofzuigers

0

BISSEL introduceert tijdens IFA 2020 twee nieuwe stofzuigers die ook kunnen dweilen: een premium editie van de CrossWave en SpinWave robotstofzuiger.

Cornflakes, gemengd met melk en een ei. Hoe smeriger, hoe beter tijdens een presentatie van de CrossWave Cordless Max. Tijdens de demonstratie wordt alles uit de kast gehaald om te laten zien hoe goed de steelstofzuiger en –dweiler zijn werk doet. Met één beweging wordt inderdaad alle vuiligheid opgezogen, de vloer gedweild én gedroogd.

Het apparaat is snoerloos en wordt opgeladen door middel van een docking station. Een volle accu is goed voor ongeveer honderd vierkante meter of dertig minuten werktijd.

Robotdweiler
Op de stand van BISSEL is nog een ander nieuw apparaat te zien: de SpinWave Robot. Dit is de eerste robotstofzuiger in het assortiment die ook kan dweilen. Om over te schakelen van stofzuigen naar dweilen, hoeft men alleen de stofcassette voorin de machine te vervangen voor een exemplaar met watertank. Aan de onderkant van de cassettes zitten ook de borstels voor het stofzuigen en stoffen pads voor het dweilen.

De SpinWave Robot kan 55 vierkante meter dweilen met één tank. Mocht een vlek niet in één keer weggaan, dan detecteert het apparaat dit en blijft het net zo lang terugkomen tot de vuiligheid verwijderd is.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com