IFA 2019: TP Vision voert nu ook audio

0

Tijdens de persconferentie van Philips werd bekend gemaakt dat TP Vision niet meer alleen TV’s van dit merk voert maar voortaan ook audio-producten. Gestart wordt met hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) en luidsprekers.

Het on-ear model, PH805, is uitgerust met Active Noise Cancelling en biedt een lange speeltijd van30 uur. De hybride ANC-technologie van de PH805 gebruikt vier ECM-microfoons om 95% van de achtergrondgeluiden te onderdrukken: twee feedback-microfoons aan de binnenkant van de oorschelp en twee feedforward-microfoons aan de buitenkant.

Straatrumoer, achtergrondgeluid, verkeerslawaai en stemgeluid worden hiermee drastisch verminderd of onderdrukt. Daarnaast hebben de oorschelpen ergonomische oorkussens van zacht traagschuim voor passieve ruisonderdrukking.

De in-ear hoofdtelefoons SHB2515 bieden eveneens een lange speelt duur (100 uur). Ze worden geleverd in een doosje waarmee je ze niet alleen kunt opladen, maar dat ook dienst kan doen als powerbank, waarmee bijvoorbeeld een smartphone kan worden opgeladen.

Ook werd een reeks audio-producten ontworpen door Georg Jensen geïntroduceerd. Het gaat hierbij om speakers, in-ear hoofdtelefoons en een powerbank, alles voorzien van een kenmerkende vormgeving.

 

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com