IFA 2019: Philips introduceert twee nieuwe OLED-modellen

0

Als vervolg op de samenwerking van vorig jaar lanceren Philips TV en Bowers & Wilkins tijdens IFA 2019 twee nieuwe premium OLED+ modellen: de OLED+ 934 en OLED+ 984.

Beide zijn voorzien van de nieuwste OLED-panelen en de derde generatie P5-processor die de beeldprestaties verder optimaliseert. Dit zorgt voor verbeterde ruisonderdrukking, scherpte, kleuren, contrast en huidtinten voor alle bronnen.

De derde generatie P5 verbetert de Perfect Natural Reality-functie en HDR-prestaties voor zowel bronnen die gebruik maken van HDR10 als HDR10+. Tevens versterkt de processor voor het eerst Dolby Vision-content.

De OLED+ 984 is vanaf begin september verkrijgbaar als 65″ model voor de prijs van €4.999.

Het Bowers & Wilkins geluidssysteem van dit toestel bevindt zich als soundbar onder de tv. Deze opstelling dient als een krachtiger systeem dat groter en breder geluid met duidelijke dialogen richting het midden van het scherm stuurt, terwijl het geluid nog steeds de hele kamer vult.

De tv’s zijn onder meer voorzien van Bowers & Wilkins’ Tweeter-on-Top technologie. De Tweeter-on-Top ontkoppelt de tweeter van de grote drivers. Hierdoor zijn hoge frequentieprestaties mogelijk zonder vervaging door kastdiffractie – veroorzaakt door montage van tweeters in grotere kasten.

De OLED+934 is vanaf begin september verkrijgbaar als 55″- en 65″-model. De tv is voorzien van een aparte luidsprekerbehuizing die als tafelstandaard fungeert. Net als bij de OLED+984 is er ook een optie voor wandmontage.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com