IFA 2019: AEG wil niet de eerste, maar wel de beste zijn [video]

0

AEG presenteert op de IFA 2019 een aantal hoogwaardige producten, van een afwasmachine met een uiterst handige bediening tot wasmachines en drogers die met elkaar communiceren. Accountmanager Peter Schasfoort geeft een rondleiding.

Het eerste wat opvalt aan de stand van AEG is haar luxueuze uitstraling. Stijlvolle en vooral subtiele verlichting en een zwarte achtergrond geven de nieuwe apparaten van de Duitse fabrikant het nodige extra cachet. Vaatwassers, wasdrogers en steelstofzuigers – allen staan ze bijzonder mooi opgesteld. En met een reden want de nieuwe apparaten van het grote bedrijf zijn bijzonder innovatief.

Zo communiceren de nieuwe premium wasmachine en droger met elkaar via de speciale My Care AEG App. Op die manier kunnen ze de gebruiker laten weten hoe lang de was- en droogcyclus gaat duren. De app geeft ook een notificatie wanneer de wasmachine klaar is en je de kleding kunt overladen naar de droger. En als je kiest voor de programma’s MyWash en MyDry dan hoef je de kleding eens niet meer te sorteren. De machine herkent wat je erin stopt.

Je weet met de nieuwe technologie exact wanneer je was helemaal klaar is: 

 

De wasmachine is uitgerust met automatische dosering. “We zijn niet de eerste fabrikant die hiermee komt, maar we zijn wel de fabrikant met het meest nauwkeurige autodoseringssysteem”, zegt Peter Schasfoort. “We doseren tot op de milliliter, waardoor je een optimaal wasresultaat bereikt. En je kunt bij ons de compartimenten voor wasmiddel en wasverzachter samenvoegen tot één grote. Dat geeft nog meer flexibiliteit.”

Met een swipe je programmaduur kiezen

De nieuwe premium vaatwassers van AEG zijn verder uitgerust met Quick Select. Dit houdt in dat je met een vingerbeweging (denk aan een swipe over het beeldscherm van een smartphone) de programmaduur kan aanpassen.

Een van de vele andere introducties op de IFA 2019 is de 3D Scan-technologie die AEG in zijn drogers toepast. Hiermee kijkt de droger als het ware in de textiel en meet of deze al droog genoeg is. Dikkere textielsoorten en zeker gewatteerde kledingstukken kunnen aan de buitenkant al droog zijn, terwijl ze dit binnenin nog helemaal niet zijn. Met 3D Scan technologie worden ook deze stukken perfect gedroogd.

Verkrijgbaarheid

De wasmachine met Quick Select en de 3D scan FiberPro droger zijn al verkrijgbaar, de slimme wasmachines en drogers komen volgend jaar naar Nederland. Ze zullen ongetwijfeld op de eerstvolgende dealershow in Alphen a/d Rijn te zien zijn.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com