IFA 2018: Sharp Home Appliances zet in op drogers en wasmachines [video]

0

Sharp Home Appliances presenteerde tijdens de IFA in Berlijn weer enkele nieuwe producten, gefocust op de keuken en het doen van de was. Een serie nieuwe wasdrogers sprong daarbij het meest in het oog.

De nieuwe wasdrogers van Sharp zijn er in twee categorieën: condensdrogers en warmtepompdrogers. “Het belangrijkste voordeel van onze wasdrogers is dat ze snelle wasprogramma’s vanaf 12 minuten hebben”, legt marketing manager Alex van der Noll uit. “Verder is er een heel handige manier om water af te voeren.” Hij doelt daarbij op een uitneembaar gepatenteerd reservoir aan de bovenkant van het apparaat.

 

Op ons YouTube-kanaal vind je een compleet overzicht van video’s die wij dit jaar op de IFA hebben gemaakt.

 

Bijzonder is ook een nieuwe koelkast met vacuumtechnologie. Een apart gedeelte aan de voorkant van de koelkast kan gebruikt worden voor – het woord zegt het eigenlijk  al – het vacuum verpakken van bijvoorbeeld fruit. Sharp claimt dat bepaald voedsel op die manier tot wel acht keer langer mee kan. De koelkast is vanaf volgend jaar januari leverbaar.

Ook de nieuwe wasmachines waren te bewonderen op de IFA in Berlijn. Ze kenmerken zich door eenvoud: met één druk op de knop is namelijk je was gedaan. De apparaten hebben verder zeven sensoren aan boord, waaronder een gewichtssensor en een waterniveausensor. “Het gaat helaas wel nog om een concept, dus hij is (nog) niet op de markt verkrijgbaar”, aldus Van der Noll.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com