IFA 2018: Panasonic brengt ‘Hollywood to your home’ [video]

0

Het Japanse merk Panasonic bestaat honderd jaar en op de IFA in Berlijn wordt dit groots gevierd. Niet alleen met de introductie van een high end Ultra HD Blu Ray-speler, maar ook met de komst van een innovatief keukenproduct. De ‘Croustina’ is een hoogwaardige broodbakmachine die het voor elkaar krijgt om traditioneel brood van een krokante korst te voorzien.

 

Maar voordat ERM daar verder op in gaat, eerst een kleine terugblik. Want een eeuw aan innovatie biedt ruimte tot reflectie. Zo maakt Panasonic al vanaf 1952 eersteklas televisies en anno nu is dat zeker niet anders. Op iFA in Berlijn werden de al eerder uitgebrachte 4K OLED-tv’s dan ook uitgebreid getoond. Deze bijzondere modellen blinken niet alleen uit in beeld- en geluidskwaliteit, maar zijn ook een lust voor het oog, met dank aan de Art & Interior-designfilosofie die eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen is: een product niet alleen goed en handig werken, maar er ook gewoon heel fijn uit zien. Wel blijft het thuisbioscoop-element het allerbelangrijkste. Niet voor niets noemt Panasonic dit gekscherend ‘Hollywood to your home’.

 

VIDEO: Panasonic op IFA 2018

Op ons YouTube-kanaal kun je al onze IFA-video’s vinden. 

 

Panasonic DP-UB9004

Tijdens IFA lanceerde daarom een ander product. De DP-UB9004 is een Blu-Ray speler on speed. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze nieuwe unit heeft het. Dan moet je denken aan een ingebouwde DAC, vergulde aansluitingen, THX-certificering en ondersteuning voor HDR10+. Deze jongen is logischerwijs niet goedkoop: hij krijgt een adviesprijs van 999 euro met zich mee.

 

De Croustina produceert brood voorzien van krokante korst. Lekker.

Hoewel Panasonic bij het grote publiek vooral bekend is in de audiovisuele hoek, probeert de fabrikant onder de noemer Experience Fresh ons ook van ons eten en drinken te voorzien. Dat doet het met producten die gericht zijn op een zo gezond mogelijk resultaat. Laatste wapenfeit is de op de IFA gelanceerde Croustina. Deze broodbakmachine kent de allernieuwste snufjes en kan alle moderne soorten brood produceren, of dat nou een glutenvrij type of een variant met een krokante (!) korst is. Lekker.

De Croustina broodbakmachine zal vanaf oktober 2018 in Nederland verkrijgbaar zijn in wit en zwart met een adviesprijs van € 299,95 euro. De OLED-tv’s zijn al op de markt terwijl de DP-UB9004 vanaf oktober in de (web)winkel te vinden moet zijn.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com