IFA 2017: Samsung meer QLED, snel wassen en POWERstick PRO

0

Samsung gaat zijn QLED TV line-up in Europa uitbreiden. De Q8F, een platte versie van de curved Q8C, komt uit in de maten 55 en 65 inch. Hiermee bestaat Samsung’s line-up uit veertien Full QLED TVs, in curved en platte modellen van 49 tot 88 inch.

 

Om de premiumlijn QLED TV’s naar een nog hoger niveau te brengen, is Samsung een samenwerking aangegaan met Panasonic en 20th Century Fox. De drie bedrijven bundelen de krachten om de HDR 10+ technologie tot een succes te maken. In de komende maanden zal Samsung ook met andere partijen samenwerkingen aangaan, zoals studio’s in Hollywood, contentaanbieders en game-ontwikkelaars.

Daarnaast toonde de Koreaan zijn nieuwste wasmachines WW8800M die is uitgerust met QuickDrive. Hiermee wordt de wastijd gehalveerd en kan in een half uur een volledig wasprogramma worden gedraaid. Dit wordt bereikt door de achterwand van de trommel ook van schoepen te voorzien en deze de andere kant dan de zijwand te laten draaien. Hierdoor ontstaat een zeer krachtige wasbeweging, waardoor de machine veel eerder klaar is. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook energie.

Naast andere introducties, waaronder de Note8 smartphone, toonde Samsung zijn nieuwe draadloze POWERstick PRO steelstofzuiger. Deze werkt snel en handzaam. De32.4V lithium-ion batterij is goed voor 40 minuten zuigkracht en kan eventueel vervangen worden.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com