IFA 2017: Miele’s ‘Wereldprimeur’

0

De apparaten van Miele worden steeds smarter. Tijdens de persbijeenkomst vanochtend kondigt algemeen directeur Dr. Reinhard Zinkann aan dat de apparaten vanaf november ook met de stem kunnen worden bediend. En er werd een wereldprimeur getoond.

 

Voor de spraakbediening maakt Miele gebruik van Alexa van Amazon. Voorlopig wordt deze spraakbediening beperkt tot Duits. De apparaten worden dan ook in Duitsland en Oostenrijk geïntroduceerd.

De Scout RX2 robotstofzuiger wordt uitgerust met een camera. Hiermee kun je voortaan op de app zien of het terrasdeur wel dicht is of wat de hond uitvoert terwijl je niet thuis bent.

 

Wereldprimeur

Een ‘wereldprimeur’ noemt Miele zijn nieuwe Dialoog Ovens. Dialoog omdat het apparaat tijdens de voedselbereiding constant in contact blijft met het gerecht via microgolven en zo precies bijhoudt wat er gebeurt. Zo kan de garing in de gaten worden gehouden en kan de temperatuur automatisch worden bijgesteld. Bovendien kunnen meerdere gerechten tegelijkertijd worden gemaakt.

Indrukwekkend is dat alleen een bepaald voedingsmiddel wordt bereid. Tijdens een demonstratie liet Miele zien hoe visfilet in een doos van ijs in de oven werd geplaatst. Na korte tijd was de vis gaar, terwijl het ijs eromheen nog geheel intact was.

Kijk voor meer IFA-nieuws op onze IFA-Blog!

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com