Huwelijkslijst voor tech-liefhebbers

0

Huwelijkslijsten zijn minder in zwang dan vroeger, maar aanstaande bruidsparen die daar voor kiezen, hebben dan vooral aandacht voor huishoudelijke wensen. Servies, bestek en woondecoratie gooien hoge ogen. Waarom eigenlijk?, vroeg de Amerikaanse elektroretailer Best Buy zich af en ontwikkelde een huwelijkslijst met elektronicaproducten.

bestbuy2“Electronica en kleine huishoudapparaten zijn tegenwoordig minstens zo relevant voor aanstaande bruidsparen als tafelbestek of handdoeken”, zegt Wendy Fritz tegen persbureau The Associated Press. Zij is bij Best Buy verantwoordelijk voor de cadeaustrategie van het retailbedrijf. Een steeds groter deel van ons inkomen gaat op aan gadgets en ander bruin- of witgoedmateriaal, dus is het geen gekke gedachte om jonge huwelijkskandidaten alvast een beetje op weg te helpen.

Flink budget

Best Buy heeft daar ook de mogelijkheid bij gecreëerd om een financiële bijdrage te geven aan een groter cadeau, zoals een tablet of een tv-toestel bijvoorbeeld. Populaire items in het assortiment van Best Buy zijn o.a. Sony PlayStation-consoles en Apple tv’s. Ook jonge bruidsparen zullen daar best interesse voor hebben.

Bron: Shopper Marketing

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com