HiM Retail neemt Mikro-Electro over

0

Mikro-ElectroHiM Retail, eigenaar van onder meer de winkelformule de Harense Smid, neemt per 1 mei 18 winkels van Mikro-Electro over. Dit betekent dat HiM Retail 43 elektronicawinkels in Zuid-Nederland krijgt en daarmee de grootste speler is in deze regio. Al het personeel, 110 in getal, gaat naar de Brabantse keten uit Oss over.

Mikro-Electro exploiteert in Zuid-Holland ook de formule It’s Electronics. Deze winkels gaan nu ook over naar HiM Retail.

Directeuren M. van Schaijik en J. Hoogstrate verwachten geen problemen met de overgang voor zowel de klanten als de medewerkers van Mikro-Electro. Eigenlijk verandert er weinig. De formules de Harense Smid, Mikro-Electro en It’s Electronics werden al sinds afgelopen november als één formule aangestuurd. Op dat moment is namelijk het hoofdkantoor en distributiecentrum van Mikro-Electro en die van HiM Retail al samengevoegd in Oss. De besturing was derhalve al in handen van HiM Retail, maar nu is het dan ook in eigendom overgegaan.

Het Service Center en de gespecialiseerde afdeling Zakelijke Markt zullen nu ook voor het verzorgingsgebied van Mikro-Electro ingezet worden. Juist deze afdelingen zijn cruciaal voor het waarborgen van de hoge service graad, die ook in de toekomst voor alle formules centraal zal blijven staan.

Voor alle klanten van de winkels en de websites www.mikro.nl en www.itselectronics.nl met openstaande orders, aanbetalingen, lopende reparaties, etc. neemt de nieuwe eigenaar direct alle zorg over.

“Daarnaast zal de efficiëntie worden vergroot, met name op het gebied van de thuisbezorgingen”laat de directie weten. “De rode draad binnen de formules van HiM Retail is niet voor niets de scherpe prijs in combinatie met de beste service. Wij hebben bovendien dankzij veel opleiding en training de beste elektro-verkopers in dienst. Zij zijn dagelijks heel bewust en serieus met hun vak bezig om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij streven dan ook naar duidelijke voorlichting voor onze klanten.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com