‘GPO Retro volgt Sony op als marktleider’

0

Met de licht prikkelende kop ‘GPO Retro volgt Sony op als marktleider’, komt Gizmo Retail met een persbericht waarin het meldt dat GPO zowel de Walkman als de Discman herintroduceert. Strikt genomen klopt het wel; Sony stopte in 2010 met de Walkman, waardoor GPO nu inderdaad een goede kans maakt om marktleider in dit segment te zijn.

De Walkman en de Discman van GPO grijpen terug op tijden dat iedereen met zo’n apparaat naar cassettebandjes en CD’s luisterde. Vooral de Walkmans waren iconisch en betekenden een doorbraak in mobiel naar muziek luisteren.

De GPO KW938B walkman is uitgerust met grote knoppen en heeft een ingebouwde microfoon, waardoor ook gesprekken en andere geluiden kunnen worden opgenomen. Het apparaat is ook uitgerust met FM-radio.

Ook handig is de GPO CD122D CD-speler, die is voorzien van een anti-shock-functie. Daarnaast heeft deze portable CD-speler (CD/CD-R/CD-RW/CD-MP3)een programmeerbare voorkeuzefunctie van maar liefst 20 nummers en is het apparaat uitgerust met een aansluiting voor een hoofdtelefoon en een helder LCD-scherm.

Tot slot noemen we nog de GPO PWRBANK, een powerbank in retro style, cassette look. Deze powerbank kan 3500 mAH aan stroom opslaan en is geschikt voor smartphone en tablet.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com