Gouden Spijker Innovatie award Window Vac

0

Naar goede gewoonte werden ook dit jaar op de MIX Nationale DHZ Sessie weer de ‘Gouden Spijkers’, retail vakprijzen, uitgereikt. In drie verschillende categorieën – Innovatie, Leverbetrouwbaarheid en After Sales – kozen de Nederlandse DHZ-retailers een winnaar. In de categorie Innovatie was dat Kärcher. De specialist in reinigingsapparatuur haalde de eerste plaats met de Window Vac.

 

Kärcher Sales Director Home & Garden Danny van de Kuilen mocht de oorkonde en Gouden Spijker in ontvangst nemen. (foto: Marjolein Ansink fotografie)

De vakjury was samengesteld uit een brede vertegenwoordiging van de retailbranche. Uit een competitie met zo’n 15 leveranciers koos de jury uiteindelijk voor Kärcher.

 

In het huishouden van heel wat gezinnen in Nederland is de Window Vac ondertussen een vaste waarde. Dankzij het innovatieve apparaat is ramen wassen niet langer een vervelend en tijdrovend karwei; het heeft de manier van werken echt veranderd en makkelijker gemaakt. Met de Window Vac zijn ramen en spiegels in een oogwenk streeploos schoon.

Het apparaat kent inmiddels al ruim 1 miljoen tevreden Nederlandse gebruikers.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com